Testimonial Category: Rolunk

7

“A tanárok, az óvónénik és a vezetőség által hozzáadott plusz értékek már csak a hab a tortán.”

Read More

8

“Ez több, mint egy iskola, ez egy nagy család, ami nagyszerű motiváció a gyerekeknek, hogy nap mint nap az AIS-be jöjjenek.”

Read More

6

“Úgy érzem, nagyon tudatos munka folyik a gyerekekkel, tudatos építkezéssel alakítjátok őket. Megtanul angolul, de ez csak az egyik pozitívuma az óvodának/iskolának. Kitárul előtte a világ, más kultúrákba beleláthat, és olyan értékrendet kap bázisul, amivel nem féltem elengedni majd a világba.”

Read More

5

“Amellett, hogy nyertünk egy gyereket, aki jó úton halad afelé, hogy anyanyelvi szinten beszéljen egy számára idegen nyelvet, nyertünk egy magabiztosabb gyereket is, akit folyamatosan bátorítanak, és a pozitív visszajelzésekkel erősítik az önbizalmát. Nem fél megszólalni angolul, nem fél kimondani a gondolatait, mert tudja, hogy nem csak egyféle válasz a helyes.”

Read More

1

“Amióta az AIS-ba járunk látom,hogy a kislányunk szárnyal,alkot,angol tudása rövid idő alatt sokat fejlődött,de ami a legfontosabb Boldog! Köszönjük!”

Read More

2

” Nagyon, nagyon, nagyon szeretem, mert angolul beszélünk és mert sok feladatot oldunk meg.”

Read More

3

“Nagyon örülök, hogy minden nap örömmel és vidáman megyünk az iskolába.”

Read More

4

Azt gondolom a kisfiunk AIS élményét az elsőnapi megnyilvánulása fejezi ki a legjobban. “ Daddy, this is my best day of my life…”  (Apu, ez életem legjobb napja…) Azt hittem rosszul hallok. A korábbi óvodáit is nagyon szerette, de hasonlót sose mondott.

Read More