Csapatunk

“Csak két tartós örökség van, amelyet remélhetünk, hogy gyermekeinknek számára megadunk. Az egyik a gyökerek, a másik a szárnyak.”

Johann Wolfgang von Goethe

Az Avalon Nemzetközi Iskola egy új színfolt Borsod-Abaúj-Zemplén megye közoktatási palettáján. Remélem, hogy a menedzsment tagjaként, korábbi vezetői és fenntartói tapasztalataimmal segíteni tudom az iskola fejlődését és magas színvonalú működését.

Teljes szívemből azt vallom, hogy mi, akik az oktatásban dolgozunk, a lehető legtöbbet akkor nyújtjuk a mostani gyermekek és a jövő nemzedék számára, ha olyan oktatási körülményeket, illetve iskolai kultúrát teremtünk meg diákjainknak, amelyben biztonságban érzik magukat, boldogok és mindig készek a tanulásra.  Mindezek által nyitott szemléletű, tiszteletteljes, számítástechnikai tudással rendelkező, boldog és sikeres nemzetközi gondolkodásmódú fiatalokká tudnak válni.  Minden nap a legfőbb célom az, hogy mindezt, illetve a legjobb tanulási feltételeket meg tudjuk teremteni AIS diákjaink számára.

Mindennapi munkám során a pénzügyi és számviteli feladatokat látom el, melyhez biztosított a legkorszerűbb infrastruktúra és a nívós munkahelyi környezet. Fontosnak tartom, hogy nemzetközileg elismert intézményben dolgozom, az iskolavezetés tagjaként a gazdasági területen végzett munkámmal igyekszem hozzájárulni az intézmény rövid és hosszútávú célkitűzéseinek megvalósításához.

Több nyelven beszélő, nemzetközi oktató vagyok, aki több mint huszonkét év tapasztalattal rendelkezik.  Sokféle iskolában dolgoztam már szerte a világban Amerikában, Ázsiában és Európában. A gyermekek számára diák-központú osztálytermet teremtek meg, amelyben a diákok valós életből hozott példák által, illetve saját felfedezéseik által tanulnak.  Nagyon örülök, hogy tagja lehetek az Avalon Nemzetközi Iskolának.

Seannak hívnak és az angol óráim alatt a diákjaim számára kommunikációs készségfejlesztést tartok.  A tanítást talán úgy lehet a legjobban röviden megfogalmazni, hogy tanítani legjobban a történeteken keresztül és valós tapasztalatok által lehet.  A diákokra való ráhangolódás által minden megtanítható.

Örülök, hogy bekerültem ebbe a közösségbe! Jó ilyen kedves, okos, vidám emberekkel együtt dolgozni. A gyerekek szeretete, ragaszkodása tudásvágya napról napra erősít.

Tanulmányaim és tapasztalataim alapján tudom, hogy mindenkiben ott van a tudás, ami őt különlegessé és bölccsé teszi, és én igyekszem a módszerek és eszközök összehangolásával mindenkiből a legjobbat kihozni. Az AIS-ben egy emberileg és szakmailag is összetartó, nagyszerű csapatban mind ugyanezért a célért dolgozunk.

Miss Gina-nak hívnak. Eredetileg Írországból származom.  Már több, mit 20 éve tanítok nemzetközi iskolákban, mint például Olaszországban, Törökországban és Spanyolországban.  Nagyon szeretem az óvodás korosztályt tanítani, angolul tanítani őket, hiszen nagyon élvezetesnek és öremteljesnek tartom – melyet ajándéknak tekintek minden nap.

Boholy Beáta vagyok és az Óvodai részlegen dolgozom.  Úgy gondolom, hogy az Avalon Nemzetközi Iskola egy kiváló hely a személyes fejlődésre.  Nagyon szeretek a gyerekek között lenni ebben a csodálatos környezetben.  Mivel kis csoportlétszámokkal dolgozunk a gyerekek a legnagyobb figyelemben részesülnek.

Nagyon szeretek az Avalon Nemzetközi Iskolában dolgozni mert itt tényleg egy nagy család vagyunk. A közösség fantasztikus, a szülők és a tanárok napi kapcsolatban vannak annak érdekében, hogy a gyermekeink a lehető legjobb oktatást és támogatást kapják minden helyzetben. Élvezem, hogy egy nyitott, odafigyelő és szorgalmas csapat része lehetek. Teljesen más dimenzióba kerül az oktatás amikor egy ilyen intézményben dolgozik egy pedagógus.

A gyerekek Miss Helennek hívnak.  Nagyon szeretek itt ebben a kellemes munkakörnyezetben dolgozni a gyerekek között. Nagyszerű látni napról napra, illetve hétről hétre hogy milyen gyorsan fejlődnek a gyerekek.  Össze sem lehet hasonlítani az AIS-t más óvodákkal.  Minden segítséget megkapok a munkám során a segítőkész menedzsmenttől.  Mindezek fölött gyönyörű maga a környezet, a modern épület és a professzionálisan kialakított és biztonságos játszótér.

Segítőkész asszisztens vagyok a csapatban, aki napról napra garantálja, hogy az óvoda gördülékenyen működjön.  Szenvedélyemnek tekintem a gyermekek, illetve a gyermekek tanulása számára a pozitív környezet megteremtését.