“Azért szeretek az Avalon oviba jarni, mert nagyon szép, kedvesek  a tanítok, és nagyon jó feladatokat oldunk meg! 🙂  ..és a játszótér is szép!!!!”

13

“Azért szeretek az Avalon suliba járni, mert szeretnek a tanárok, és Én is szeretem Őket!
Nagyon kedvesek , és nagyon érdekes dolgokat lehet itt tanulni , magyarul és angolul is!!! “

12

“Szülőként nagyon jó érzés, hogy gyermekem szeret iskolába járni. Szereti az oktatókat és a társait. Iskola után is igényli a társaságukat.”

11

“Rengeteg külön óra , szuper foglalkozások, még szuperebb “csapatépítő” programok a szülőknek !

A legjobb közösség ! A legjobb óvónők és vezetők! A legjobb tanulási lehetőség a gyerekeinknek! “

10

“Teltek a napok, hetek az oviban, és arra a következtetésre jutottunk, hogy a legjobb döntés volt a kislányunk számára amit eddig hoztunk a jövőjét illetően!

Az a rendszer, az a fegyelem, az a fajta tanítás és odafigyelés a gyerekek felé , úgy hiszem egyik másik intézetben sincs meg!”

9

“Ez több, mint egy iskola, ez egy nagy család, ami nagyszerű motiváció a gyerekeknek, hogy nap mint nap az AIS-be jöjjenek.”

8

“A tanárok, az óvónénik és a vezetőség által hozzáadott plusz értékek már csak a hab a tortán.”

7

“Úgy érzem, nagyon tudatos munka folyik a gyerekekkel, tudatos építkezéssel alakítjátok őket. Megtanul angolul, de ez csak az egyik pozitívuma az óvodának/iskolának. Kitárul előtte a világ, más kultúrákba beleláthat, és olyan értékrendet kap bázisul, amivel nem féltem elengedni majd a világba.”

6

“Amellett, hogy nyertünk egy gyereket, aki jó úton halad afelé, hogy anyanyelvi szinten beszéljen egy számára idegen nyelvet, nyertünk egy magabiztosabb gyereket is, akit folyamatosan bátorítanak, és a pozitív visszajelzésekkel erősítik az önbizalmát. Nem fél megszólalni angolul, nem fél kimondani a gondolatait, mert tudja, hogy nem csak egyféle válasz a helyes.”

5

Azt gondolom a kisfiunk AIS élményét az elsőnapi megnyilvánulása fejezi ki a legjobban.

“ Daddy, this is my best day of my life…”  (Apu, ez életem legjobb napja…)

Azt hittem rosszul hallok. A korábbi óvodáit is nagyon szerette, de hasonlót sose mondott.

4